Loading...
 

Tagdíj fizetése


Tagdíj fizetési útmutató

A Hackerspace design patternből
Feladat: Szükség van a bérlet és egyéb felmerülő rendszeres költségek kifizetésére. Projektek finanszírozásához is pénzre van szükség.
Kivitelezés: A tagdíjak rendszeres gyűjtése, kivétel nélkül. Megfelelő összeg kiválasztása. Diákoknak kedvezmény. Legalább három havi rendszeres kiadásnak megfelelő összeg kell rendelkezésre álljon, mindig, kivétel nélkül. Totalitárius pénztáros megválasztása.


Mi Ez? oldalról:
Minden tagnak hozzá kell járulnia a hely fenntartásához, ezt havonta 5-10 ezer forint befizetéssel teheti meg, cserébe használhatja az infrastruktúrát és kap hozzászólási jogot a Tudásközpont döntéseihez. Az intervallum lehetőséget add arra, hogy mindenki a lehetőségei szerint járuljon hozzá, de ne alakulhassanak ki nagy eltérések.

Jogi személyek támogatását is örömmel vesszük. A támogatóktól érkező adományokkal lehet egyes tagok díját kiváltani vagy a Tudásközpont által biztosított infrastruktúra működtetését és eszközök beszerzését finanszírozni. A támogatásokat egy külön oldalon köszönjük a szponzoroknak, ahol logójukkal megjelenhetnek

Tagdíj fizetés módja

Asimov Alapítvány CIB 10700385-48295008-51200002, Közlemény: hsbp havi adomány (ajánlott beállítani az automatikus utalást; „havi” értelemszerűen cserélendő, ha más rendszerességgel állítod be)
Contributors to this page: dnet , stef and eapo .
Page last modified on Thursday 25 of June, 2020 12:11:22 CEST by dnet.

Upcoming Events

No records to display